روحالله مرادی با بیان اینکه بودجه شهرداری منطقه ۳ در سال ۹۷ حدود 87 میلیارد تومان بوده است اظهار داشت: ۴۳ میلیارد مربوط به حوزه عمرانی و بالغبر ۳۷ میلیارد مربوط به هزینههای جاری است.
او سهم ارزشافزوده اختصاص دادهشده به شهرداری منطقه ۳ در سال ۹۶ را پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان ذکر کرد و افزود: در ششماهه نخست امسال، ۱۰ میلیارد تومان از محل ارزشافزوده به این شهرداری تعلقگرفته است.
شهردار منطقه ۳ بندرعباس با اشاره به اجرای طرح تپش در محلات بندرعباس خاطرنشان کرد: بر اساس این طرح، نیاز آن محله شناسایی میشود که برای اجرای این طرح، در هر منطقه ۳۰۰ میلیون تومان اختصاص دادهشده است. مرادی زاده با بیان اینکه با الگو گرفتن از یکی از کشورها در حال ایجاد یک مکان ۲۴ ساعته برای ارائه خدمات هستیم، یادآور شد: با وضعیت بد اقتصادی، به دنبال رونق آن در سطح شهر هستیم.
او با بیان اینکه محلات شیر سوم، الشهدا و پل خواجو فاقد پارک است، گفت: ایجاد پارک محله امیرآباد، اصلاح هندسی و طرح ترافیک خیابانها، ایجاد فضای سبزگلکنی با اعتبار پنج میلیارد ۲۵۰ میلیون تومان بود و احداث دو پل غیرهمسطح را از برنامههای در حال اجرای شهرداری منطقه ۳ نام برد.
شهردار منطقه 3 بندرعباس از دیگر پروژههای در دستساخت این مجموعه را گسترش بوستان سورو، احداث زمین ورزشی والیبال و بسکتبال با قرارداد ۱۲۰ میلیون تومان، احداث پارک کودک محله دوهزار، ساخت فضاهای ورودی شهر از سمت بلوار راهآهن، نصب آلاچیقهای نوار ساحلی، نورپردازی بلوار امام سجاد (ع)، میدان یادبود و بلوار پاسداران نام برد.
مرادی زاده، بزرگترین پروژههای در دستساخت در حوزه شهرداری منطقه ۳ را احداث دو پل غیرهمسطح قدس و پل خواجو برشمرد و افزود: پل خواجو با اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی و با طول ۴۰۰ متر و عرض ۲۲ متر در حال ساخت است که تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و پل غیرهمسطح قدس نیز به طول ۴۰۰ متر و عرض ۱۶ متر و با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال اجرا است که هر دو پل در سال ۹۸ به بهرهبرداری خواهد رسید.
او با بیان اینکه روزی ۴۰ میلیون تومان بابت جمعآوری زباله در منطقه ۳ پرداخت میشود، تصریح کرد: با ۳۹۳ کارگر این کار هرروزه انجام میشود.
شهردار منطقه ۳ بندرعباس ادامه داد: در سال ۹۸ در هر منطقه از شهرداری شش آموزشگر داریم که کار آموزش در محلات انجام خواهند داد. انجام طرح تپش در محله اوزیها نیز انجامشده که به دلیل همکاری ساکنین محله بهعنوان پایلوت انتخابشده و در سایر محلات اجرا خواهد شد و در اجرای این طرح کمک و همراهی ساکنین بسیار مهم است. جمعآوری زبالهها در این مرحله هر شب از ساعت ۹ تا ۱۲ شب انجام میشود.
مرادی زاده با تأکید بر اینکه شهرداری بهتنهایی نمیتواند کاری انجام دهد خواستار کمک بیشتر مردم در جمعآوری زباله و زیباسازی شهر شد و تصریح کرد: در آینده، باید سطلهای زباله را حذف کنیم که طرح تپش به دنبال همین موضوع است. هرسال باید ۱۰ درصد سطلهای زباله کاهش یابند و اگر این اتفاق بیافتد بسیار عالی است.
او با اشاره به وضعیت سگهای ولگرد در سطح شهر یادآور شد: ما هم از وجود این سگها در سطح شهر ناراحت هستیم و برای جمعآوری هر قلاده سگ ۱۰۰ هزار تومان پرداخت میکنیم تا بتوانیم سطح شهر را از وجود این سگها پاککنیم.